Nederlands - EUR €

Over ons


Cheaptaxis is een onafhankelijk online platform voor luchthaventransfers. Cheaptaxis biedt betrouwbaar, veilig en comfortabel vervoer op maat van en naar de luchthaven voor een redelijke prijs.
  • Boek uw vervoer met chauffeur eenvoudig op onze website voor een vaste prijs.
  • Op het gewenste tijdstip zal een professionele vervoerder u ophalen met het voertuig van uw voorkeur.
  • U betaalt vooraf door gebruik te maken van uw gewenste betaalmethode (Ideal, MasterCard, American Express, Visa, Paypal).
  • Online reisbureaus, hotels en bedrijven ontvangen een maandelijkse individuele factuur. Stuur ons een e-mail om partner te worden.

We werken samen met een groot aantal commerciƫle partners, waaronder KLM, Airfrance, Trenitalia, Gemalto, Vliegtickets, Edreams, Transavia, Vliegtarieven, Mondygo, Vliegveldinfo.nl en vele traditionele en online reisbureaus. Bij YAT kunt u kiezen voor transport dat aansluit op uw behoeften, van standaard transfers tot zakelijke voertuigen, limousines, minibusjes en bussen voor groepsreizen.

Met een vloot van meer dan 10.000 voertuigen en 914 vervoersbedrijven, zijn we actief op 450 luchthavens over de hele wereld en op 30 treinstations in Italiƫ. Ons service center beschikt over meertalige medewerkers en is gevestigd in Maastricht.

Ons platform stelt op basis van uw ritgegevens (ophaalplek, bestemming, datum, tijd, personen, bagage, etc.), de beste vervoerder voor uw specifieke rit voor. U kunt een keuze maken aan de hand van criteria als service, tarieven, extra diensten, klantbeoordelingen, tevredenheidscijfers en vervoerdersinformatie.

Zodra u uw vervoerder heeft geselecteerd en uw transfer heeft geboekt, ontvangt u een bevestiging per e-mail en kort erna een voucher met de reserveringsdetails, inclusief de contactgegevens van de vervoerder.

Klanten worden vriendelijk verzocht om iedere rit te beoordelen. Door deze beoordelingen kunnen wij u de beste vervoerder voor uw luchthavenvervoer voorstellen.

Voor vragen kunt u onze lijst met Veelgestelde vragen raadplegen, een e-mail sturen of bellen naar +31 43 311 6925 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u). U kunt een profiel aanmaken om frequente gebruiker van Cheaptaxis te worden door te klikken op REGISTREER NU.

Wij wensen u een goede reis!
<script type="text/javascript" language="javascript" charset="utf-8">XXX_frameSupport = false;</script>